Dažniausiai, ekologiškam cukrui priskiriamos tokios cukraus rūšys, kaip žaliavinis cukranendrių cukrus, nerafinuotas cukranendrių cukrus ir runkelių cukrus.Kad cukrus būtų sertifikuotas ekologiškai, jis turi būti išgaunamas iš ekologiškai užaugintų cukranendrių arba cukrinių runkelių augalų. Jie turi būti apdorojami, tvarkomi ir supakuoti pagal ilgą taisyklių sąrašą. Dauguma ekologiškų cukrų parduotuvėse yra iš cukranendrių. Apie 85% viso pasaulio cukraus pagaminama iš cukranendrių, todėl dauguma ekologiškų cukrų, kuriuos matome parduotuvėse, taip pat bus iš cukranendrių. Ekologiškas nerafinuotas cukranendrių cukrus – tai itin atidžiai apdorotas cukrus, išsaugant jo melasą. Puikiai tinka pyragų, pudingų, juodojo šokolado bei vaisių tortų gamybai. Cukranendrių cukrus yra natūralus, išlaikęs savo tikrąjį skonį bei spalvą. Tinka veganams bei vegetarams.

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top