Miltai yra vienas iš labiausiai paplitusių ingredientų daugelio mūsų virtuvių. Paprastai gaminami sumalant kviečius, kukurūzus, rugius, miežius arba ryžius. Jie yra pagrindinis duonos ingredientas, kuris yra pagrindinis daugelio virtuvių patiekalas, taip pat miltai yra vienas iš labiausiai paplitusių ingredientų pasaulyje.
Pagrindinės miltų rūšys
Kokosų, avinžirnių, kukurūzų bei ryžių miltai – ganėtinai skirtingi, bet tuo pačiu ir panašūs produktai. Kiekvienas iš jų pasižymi savais privalumais bei minusais, tačiau įvairesnio raciono vardan, vertėtų įsigyti bent keletą variantų. Kokosų miltai tiks netoleruojantiems glitimo, praturtins Jūsų organizmą geraisiais riebalais. Pastarieji yra puikus kvietinio produkto pakaitalas, kuris savo skoniu tikrai nenuvils. Ryžių miltai itin tinka įvairiems kepiniams bei sriuboms. Tačiau, norint geriausio rezultato, vertėtų juos sumaišyti su kitos rūšies produktu. Kukurūzų miltai dažniausiai naudojami duonos gamybai, sriubų bei padažų skonio gerinimui. Nors iš avinžirnių pagamintas produktas dar nėra itin populiarus, šis taip pat pasižymi daugybe privalumų, todėl į savo racioną jį įtraukti tikrai verta.
-
Avinžirnių miltai1 produktas
-
Kokosų miltai1 produktas
-
Kukurūzų miltai1 produktas
-
Miltai be glitimo1 produktas
-
Ryžių miltai1 produktas