Druska šiais laikais yra būtinas prieskonis, kuris buvo branginamas per visą kulinarijos istoriją. Mes naudojame druską net nesusimąstydami. Ji yra ant kiekvieno stalo kavinėje ir kiekvienos šeimininkės spintelėje. Tai taip įprasta, kad ji jau labai seniai tapo vienu labiausiai naudojamu prieskoniu visose pasaulio virtuvėse. Šiandien yra daugybė druskų rūšių, kurių kiekviena turi savo unikalių savybių ir specifinių kulinarinių pritaikymų.

Druskos poveikis organizmui

Pagrindinė druskos funkcija – skysčių balanso organizme palaikymas. Visgi, pastaroji prisideda ir prie nervų sistemos bei raumenų darbo. Kokybiška jūros druska pagelbėja apsisaugoti nuo peršalimo, mažina kai kurių alergijų tikimybę, padeda gydyti specifinius odos sutrikimus. Taipogi, pastaroji prisideda prie nagų augimo, mažina patiriamą stresą, skatina atsipalaidavimą. Druskos panaudojimo galimybės yra išties neišsemiamos – šia ne tik gardinamas maistas, tačiau daromos ir specialios vonelės kūnui ar kojoms. Be to, kai kurie asmenys pastarąja šveičia odą, skalauja gerklę bei nosį susirgus. Visgi, druską labai svarbu naudoti saikingai – todėl nepersistenkite. Kita vertus, besilaikantiems šios taisyklės, toks produktas atneš išties daug įvairiapusės naudos.

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
4
    Krepšelis
    Scroll to Top