Ekologiškas cukranendrių cukrus yra dviejų rūšių – neapdorotas ir nerafinuotas: plačiausiai prieinamas yra žaliavinis cukrus. Nerafinuoti variantai apima Sucanat ir tradicinį rudąjį cukrų, pvz., Jaggery ir panela. Didžioji dauguma parduotuvėse parduodamo ekologiško cukraus yra neapdorotas cukranendrių cukrus. Labiausiai paplitęs turi šviesius kristalus ir yra tiesiog pažymėtas kaip „ekologiškas cukrus“. Kiti apima organinę melasą, ekologišką rudąjį cukrų (šviesų ir tamsų), ekologišką cukraus pudrą ir ekologišką cukranendrių sirupą. Nerafinuotas cukranendrių cukrus išlaiko beveik visą originalią cukranendrių melasą aplink sacharozės kristalus. Jame yra nuo 8 iki 14 % melasos, todėl jis turi stiprų skonį ir tamsiai rudą spalvą – priešingai nei pirmiau minėtas neapdorotas cukrus, kuris būna centrifuguojamas, kad pašalinti didžiąją dalį originalios cukranendrių melasos. Nerafinuotas cukranendrių cukrus – tai stambiai kristalizuotas ir sodriu karameliniu skoniu pasižymintis cukrus, kuris tiesiog tirpsta burnoje ir rytiniame kavos puodelyje. Demerara cukrus yra pirmas barmenų pasirinkimas gaminant įvairius gėrimus bei kokteilius. Išbandykite šį cukrų ruošiant žymųjį creme brulee desertą!

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top