Kavos pupelės

Nieko nėra maloniau nei atsisėsti ryte su gardžiu kavos puodeliu. Tai puikus būdas pabusti ir šiek tiek pabūti su savimi prieš skubant išbėgti pro duris. Šiais laikais yra begalė kavos gėrimų, kuriais galime mėgautis tiek namuose, tiek pakeliui į darbą. Labai svarbu išsirinkti tinkamas kavos pupeles, kad mūsų kavos puodelis būtų skanus. Ne mažiau svarbu ir mokėti jį paruošti. Mūsų 100% ARABICA rankomis rinktos kavos pupelės yra išskirtinai sodraus skonio ir kvapo kavos pupelės, auginamos nenaudojant jokių sintetinių trąšų ar pesticidų, švarioje žemėje. Dėl šios priežasties surenkamas kavos pupelių derlius yra ženkliai mažesnis, tačiau aukščiausios kokybės.

Kaip pasigaminti tikrai skanią kavą iš kavos pupelių?

Visada rinkitės geresnes kavos pupeles. Tikrai nesunku pasiimti tą pačią kavą, kurią gėrėte daugelį metų, tačiau šiandien kavos pasirinkimas didžiulis ir labai įspūdingas. Nuo vietinės kavinės iki bakalėjos parduotuvės yra daugybė puikių kavos rūšių, kurias galima išbandyti. Gerai skrudintos kavos pupelės taip pat neturi kainuoti daug. Šiandien rinkoje dominuoja dvi plačios kavos pupelių kategorijos – Robusta ir Arabica. Žinojimas, kas jums patinka, padės jums pasirinkti tai, ko norite. Arabica kavos rūšis auga dideliame aukštyje. Ši rūšis plačiai žinoma dėl savo šiek tiek rūgštaus, švelnaus skonio. Kita vertus, Robusta auga žemesnio aukščio vietovėse ir yra stipraus, kartoko skonio. Nors arabika laikoma aukštesnės rūšies, tai daugiausia priklauso nuo jos auginimo proceso ir apdorojimo, kurį ji gauna keliaujant į kavos skrudintuvą. Visa tai negarantuoja, kad galutinis produktas bus aukščiausios kokybės. Taigi, nebent norite tapti ekspertu, nustokite nerimauti dėl kavos pupelių rūšies ir susitelkite į skrudintuvo ar prekės ženklo, gaminančio jūsų poreikius atitinkančias pupeles, paiešką. Jei jums labiau patinka švelnaus skonio kava, kurios rūgštingumas skiriasi, tuomet rinkitės sausas, šviesios spalvos kavos pupeles. Šios pupelės skrudinamos trumpiau, o iš jų išvirta kava nebūna kartaus skonio. Jei norite gerti stipraus skonio kavą, tuomet pirkite tokias kavos pupeles, kurios buvo skrudintos ilgesnį laiką. Šios pupelės būna blizgios, tamsios išvaizdos. Užplikę tokias kavos pupeles gausite išraiškingo ir kartaus skonio gėrimą. Kai parsivešite šias kavos pupeles namo, jas reikia tinkamai laikyti, kad jos išliktų šviežios. Tai reiškia, kad sandarus indas turi būti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, o ne šaldiklyje. Jei naudojate skaidrų indą, padėkite jį į spintelę, atokiau nuo prietaisų karščio. Be to, venkite kaupti daug kavos pupelių vienu metu, nes jos būna skaniausios iškart po skrudinimo. Pabandykite sunaudoti visas kavos pupeles per mėnesį, o maltą kavą per dvi savaites. Kavai ar arbatai ruošti geriausia naudoti švarų ir šaltą vandenį. Distiliuotas vanduo buteliuose arba filtruotas vanduo iš čiaupo jums padės ruošiant geresnį, švaresnio skonio kavos puodelį nei vanduo tiesiai iš čiaupo.

Kuo paskaninti kavą?

Bet kurį kavos puodelį galima papildyti įvairiais saldikliais ir grietinėlės padažais. Kai kas sako, kad į gerą puodelį priedų nereikia, bet tai jūsų kava, tad maišykite ką tik norite! Vietoje pieno ar grietinėlės, galite pabandyti į kavą įmaišyti nedidelį sviesto gabalėlį. Cinamonas yra puikus cukraus pakaitalas, o kvapnius ir paprastus sirupus pasigaminti patiems tikrai nėra sunku. Užšaldykite dalį likusios kavos su pienu ir cukrumi į ledo kubelius, kad vėliau greitai paruoštumėte ledinę kavą. Arba sukurkite savo airišką kremą (jei norite, praleiskite viskį). Taip pat yra labai daug būdų, kaip galite lengvai pasigaminti kavos gėrimų, kuriuos užsisakote kavinėse, savo namuose. Pavyzdžiui, latte puodeliui reikia pieno putų, o tam reikia plaktuvo ir puodo. Americano galima pasigaminti su espreso puodu ir vandens arbatinuku. Ar jums patinka aromatizuoti kavos gėrimai? Sirupai yra to paslaptis! Išsirinkite savo mėgstamiausią ir įlašinkite į šviežiai pagamintą kavos puodelį.

Nieko nėra maloniau nei atsisėsti ryte su gardžiu kavos puodeliu. Tai puikus būdas pabusti ir šiek tiek pabūti su savimi prieš skubant išbėgti pro duris. Šiais laikais yra begalė kavos gėrimų, kuriais galime mėgautis tiek namuose, tiek pakeliui į darbą. Labai svarbu išsirinkti tinkamas kavos pupeles, kad mūsų kavos puodelis būtų skanus. Ne mažiau svarbu ir mokėti jį paruošti. Mūsų 100% ARABICA rankomis rinktos kavos pupelės yra išskirtinai sodraus skonio ir kvapo kavos pupelės, auginamos nenaudojant jokių sintetinių trąšų ar pesticidų, švarioje žemėje. Dėl šios priežasties surenkamas kavos pupelių derlius yra ženkliai mažesnis, tačiau aukščiausios kokybės.

Kaip pasigaminti tikrai skanią kavą iš kavos pupelių?

Visada rinkitės geresnes kavos pupeles. Tikrai nesunku pasiimti tą pačią kavą, kurią gėrėte daugelį metų, tačiau šiandien kavos pasirinkimas didžiulis ir labai įspūdingas. Nuo vietinės kavinės iki bakalėjos parduotuvės yra daugybė puikių kavos rūšių, kurias galima išbandyti. Gerai skrudintos kavos pupelės taip pat neturi kainuoti daug. Šiandien rinkoje dominuoja dvi plačios kavos pupelių kategorijos – Robusta ir Arabica. Žinojimas, kas jums patinka, padės jums pasirinkti tai, ko norite. Arabica kavos rūšis auga dideliame aukštyje. Ši rūšis plačiai žinoma dėl savo šiek tiek rūgštaus, švelnaus skonio. Kita vertus, Robusta auga žemesnio aukščio vietovėse ir yra stipraus, kartoko skonio. Nors arabika laikoma aukštesnės rūšies, tai daugiausia priklauso nuo jos auginimo proceso ir apdorojimo, kurį ji gauna keliaujant į kavos skrudintuvą. Visa tai negarantuoja, kad galutinis produktas bus aukščiausios kokybės. Taigi, nebent norite tapti ekspertu, nustokite nerimauti dėl kavos pupelių rūšies ir susitelkite į skrudintuvo ar prekės ženklo, gaminančio jūsų poreikius atitinkančias pupeles, paiešką. Jei jums labiau patinka švelnaus skonio kava, kurios rūgštingumas skiriasi, tuomet rinkitės sausas, šviesios spalvos kavos pupeles. Šios pupelės skrudinamos trumpiau, o iš jų išvirta kava nebūna kartaus skonio. Jei norite gerti stipraus skonio kavą, tuomet pirkite tokias kavos pupeles, kurios buvo skrudintos ilgesnį laiką. Šios pupelės būna blizgios, tamsios išvaizdos. Užplikę tokias kavos pupeles gausite išraiškingo ir kartaus skonio gėrimą. Kai parsivešite šias kavos pupeles namo, jas reikia tinkamai laikyti, kad jos išliktų šviežios. Tai reiškia, kad sandarus indas turi būti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, o ne šaldiklyje. Jei naudojate skaidrų indą, padėkite jį į spintelę, atokiau nuo prietaisų karščio. Be to, venkite kaupti daug kavos pupelių vienu metu, nes jos būna skaniausios iškart po skrudinimo. Pabandykite sunaudoti visas kavos pupeles per mėnesį, o maltą kavą per dvi savaites. Kavai ar arbatai ruošti geriausia naudoti švarų ir šaltą vandenį. Distiliuotas vanduo buteliuose arba filtruotas vanduo iš čiaupo jums padės ruošiant geresnį, švaresnio skonio kavos puodelį nei vanduo tiesiai iš čiaupo.

Kuo paskaninti kavą?

Bet kurį kavos puodelį galima papildyti įvairiais saldikliais ir grietinėlės padažais. Kai kas sako, kad į gerą puodelį priedų nereikia, bet tai jūsų kava, tad maišykite ką tik norite! Vietoje pieno ar grietinėlės, galite pabandyti į kavą įmaišyti nedidelį sviesto gabalėlį. Cinamonas yra puikus cukraus pakaitalas, o kvapnius ir paprastus sirupus pasigaminti patiems tikrai nėra sunku. Užšaldykite dalį likusios kavos su pienu ir cukrumi į ledo kubelius, kad vėliau greitai paruoštumėte ledinę kavą. Arba sukurkite savo airišką kremą (jei norite, praleiskite viskį). Taip pat yra labai daug būdų, kaip galite lengvai pasigaminti kavos gėrimų, kuriuos užsisakote kavinėse, savo namuose. Pavyzdžiui, latte puodeliui reikia pieno putų, o tam reikia plaktuvo ir puodo. Americano galima pasigaminti su espreso puodu ir vandens arbatinuku. Ar jums patinka aromatizuoti kavos gėrimai? Sirupai yra to paslaptis! Išsirinkite savo mėgstamiausią ir įlašinkite į šviežiai pagamintą kavos puodelį.

Rezultatų: 1

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
Pirkite už 35 eurus ar daugiau ir gaukite dovanų pakelį ekologiškų Bionaturalis spageti makaronų!
x
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
      Calculate Shipping
        Scroll to Top