Kokosų miltai

Kokosų miltai yra miltų be glitimo alternatyva, pagaminta sumalant džiovintus kokosus į miltelius. Jie gali būti naudojami kaip pakaitalas, pakeisti kai kuriuos kvietinius miltus recepte arba derinti su kitais miltais be glitimo, kad sukurti miltų mišinį be glitimo. Šie miltai yra skaidulinių medžiagų šaltinis. Puikiai tinka veganams. Mes juos siūlome naudoti ruošiant kepinius, dėti į sausus pusryčius, jogurtą, kokteilius ir kitus jūsų mėgstamus patiekalus. Sriuboms, troškiniams ir padažams suteikia ne tik tirštumo, bet ir egzotiško skonio

Kas yra kokosų miltai?

Kokosų miltai yra smulkūs, minkšti milteliai, pagaminti sumalant džiovintą kokoso minkštimą į miltus. Jie gali būti naudojamas įvairiuose receptuose kaip kvietinių miltų pakaitalas, bet tik iki maždaug 20 proc. Kitaip tariant, jūs negalite pagaminti kepinio iš 100 procentų kokosų miltų. Paprastai kokosų miltai yra gaminami iš kokosų minkštimo, likusio po to, kai iš jo išgaunamas kokosų pienas. Kokosų miltai turi minkštą, miltelių pavidalo tekstūrą ir baltą spalvą, taip pat ryškų kokoso skonį ir aromatą. Tai reiškia, kad prieš nusprendžiant juos naudoti, reikia atsižvelgti į patį receptą ir ar jame kokoso skonis bus priimtinas. Ir, žinoma,jūs visai nemėgstate kokosų, šie miltai jums tikėtina priimtini nebus.
Be to, gamindami maistą su kokosų miltais, negalite tikėtis, kad jie elgsis taip pat, kaip įprasti kvietiniai miltai ar net miltai be glitimo. Taip yra todėl, kad įprasti miltai, nesvarbu, ar jie pagaminti iš kviečių, ar iš kokių nors grūdų be glitimo, pavyzdžiui, ryžiai, sorgai ar kukurūzai, visų pirma yra krakmolas, todėl jie sugeria skystį kaip krakmolas, želatinizuojasi kaip krakmolas ir jungiasi su baltymais, tokiais kaip kiaušiniai, daugmaž vienodu būdu. Kita vertus, kokosų miltai nėra pagaminti iš grūdų, taigi, tai nėra krakmolas. Kokosai yra vaisiai, žinomi kaip kaulavaisiai, kartu su mangais, abrikosais, vyšniomis, alyvuogėmis ir persikais, o kokoso minkštimas yra vaisiaus endokarpas, panašus į mėsingus apelsino segmentus arba į pluoštinę obuolio dalį jo šerdyje. Taigi, gaminimas su džiovintais, maltais kokoso milteliais yra kaip gaminimas su džiovintomis, sumaltomis obuolių šerdimis. Jų didžiąją dalį sudaro pluoštas, o ne krakmolas. Be to, kadangi jie yra džiovinti, turi tendenciją sugerti daugiau vandens nei grūdų miltai ar net riešutų miltai.

Kaip gaminti su kokosų miltais?

Tai, kad šie miltai nėra krakmolas, nereiškia, kad jų negalima naudoti kepant. Riešutų miltai, pavyzdžiui, migdolų miltai, dažnai naudojami kepiniams be glitimo, kartais net iki 50 procentų kiekio, paminėto recepte. Tačiau kokosų miltus geriausia apriboti iki maždaug 25 procentų viso recepto miltų. Taip yra daugiausia dėl to, kiek skysčio jie sugeria. Kai javų grūdai sugeria vandenį, krakmolai želatinizuojasi, o kai kokosų miltai sugeria vandenį, jie tiesiog išmirksta. Kad išvengtumėte visų šių spėlionių, kepant su kokosų miltais geriausia rinktis receptus,kur jau būna reikalaujama jų, o ne bandyti paprastame recepte kitus miltus pakeisti kokosų miltais.

Kokosų miltai yra miltų be glitimo alternatyva, pagaminta sumalant džiovintus kokosus į miltelius. Jie gali būti naudojami kaip pakaitalas, pakeisti kai kuriuos kvietinius miltus recepte arba derinti su kitais miltais be glitimo, kad sukurti miltų mišinį be glitimo. Šie miltai yra skaidulinių medžiagų šaltinis. Puikiai tinka veganams. Mes juos siūlome naudoti ruošiant kepinius, dėti į sausus pusryčius, jogurtą, kokteilius ir kitus jūsų mėgstamus patiekalus. Sriuboms, troškiniams ir padažams suteikia ne tik tirštumo, bet ir egzotiško skonio

Kas yra kokosų miltai?

Kokosų miltai yra smulkūs, minkšti milteliai, pagaminti sumalant džiovintą kokoso minkštimą į miltus. Jie gali būti naudojamas įvairiuose receptuose kaip kvietinių miltų pakaitalas, bet tik iki maždaug 20 proc. Kitaip tariant, jūs negalite pagaminti kepinio iš 100 procentų kokosų miltų. Paprastai kokosų miltai yra gaminami iš kokosų minkštimo, likusio po to, kai iš jo išgaunamas kokosų pienas. Kokosų miltai turi minkštą, miltelių pavidalo tekstūrą ir baltą spalvą, taip pat ryškų kokoso skonį ir aromatą. Tai reiškia, kad prieš nusprendžiant juos naudoti, reikia atsižvelgti į patį receptą ir ar jame kokoso skonis bus priimtinas. Ir, žinoma,jūs visai nemėgstate kokosų, šie miltai jums tikėtina priimtini nebus.
Be to, gamindami maistą su kokosų miltais, negalite tikėtis, kad jie elgsis taip pat, kaip įprasti kvietiniai miltai ar net miltai be glitimo. Taip yra todėl, kad įprasti miltai, nesvarbu, ar jie pagaminti iš kviečių, ar iš kokių nors grūdų be glitimo, pavyzdžiui, ryžiai, sorgai ar kukurūzai, visų pirma yra krakmolas, todėl jie sugeria skystį kaip krakmolas, želatinizuojasi kaip krakmolas ir jungiasi su baltymais, tokiais kaip kiaušiniai, daugmaž vienodu būdu. Kita vertus, kokosų miltai nėra pagaminti iš grūdų, taigi, tai nėra krakmolas. Kokosai yra vaisiai, žinomi kaip kaulavaisiai, kartu su mangais, abrikosais, vyšniomis, alyvuogėmis ir persikais, o kokoso minkštimas yra vaisiaus endokarpas, panašus į mėsingus apelsino segmentus arba į pluoštinę obuolio dalį jo šerdyje. Taigi, gaminimas su džiovintais, maltais kokoso milteliais yra kaip gaminimas su džiovintomis, sumaltomis obuolių šerdimis. Jų didžiąją dalį sudaro pluoštas, o ne krakmolas. Be to, kadangi jie yra džiovinti, turi tendenciją sugerti daugiau vandens nei grūdų miltai ar net riešutų miltai.

Kaip gaminti su kokosų miltais?

Tai, kad šie miltai nėra krakmolas, nereiškia, kad jų negalima naudoti kepant. Riešutų miltai, pavyzdžiui, migdolų miltai, dažnai naudojami kepiniams be glitimo, kartais net iki 50 procentų kiekio, paminėto recepte. Tačiau kokosų miltus geriausia apriboti iki maždaug 25 procentų viso recepto miltų. Taip yra daugiausia dėl to, kiek skysčio jie sugeria. Kai javų grūdai sugeria vandenį, krakmolai želatinizuojasi, o kai kokosų miltai sugeria vandenį, jie tiesiog išmirksta. Kad išvengtumėte visų šių spėlionių, kepant su kokosų miltais geriausia rinktis receptus,kur jau būna reikalaujama jų, o ne bandyti paprastame recepte kitus miltus pakeisti kokosų miltais.

Rezultatų: 1

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
Pirkite už 35 eurus ar daugiau ir gaukite dovanų pakelį ekologiškų Bionaturalis spageti makaronų!
x
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top