Makaronai be glitimo

Nors tradiciniai makaronai paprastai gaminami iš kvietinių miltų, yra daug alternatyvų be glitimo. Mūsų parduodami Al Dente makaronai be glitimo. Tai ypač švarios sudėties makaronai, kuriuose tik aukščiausios kokybės kukurūzų miltai ir vanduo. Jokių nepageidaujamų priedų. Šie makaronai išsiskiria subtiliu kukurūzų skoniu bei ryškia spalva. Tai puiki tradicinių makaronų alternatyva. Sudėtyje yra skaidulinių medžiagų. Mūsų makaronai sertifikuoti tarptautinės asociacijos AOECS, todėl galite būti tikri, kad joks glitimo pėdsakas neatsidurs jūsų lėkštėje.

Makaronų be gliuteno tipai

Rudųjų ryžių makaronai – jie yra viena populiariausių makaronų be glitimo rušių, ir ne veltuj. Dėl savo švelnaus skonio ir kramtomos tekstūros rudųjų ryžių makaronai puikiai tinka daugumos tradicinių makaronų patiekalų pakaitalui.
Shirataki makaronai gaminami iš gliukomanano – pluošto, išgaunamo iš konjac augalo šaknies. Jie yra želatinos tekstūros ir turi labai mažai skonio, arba būna visai beskoniai, tačiau gaminant įgauna kitų ingredientų skonį.

Avinžirnių makaronai gan neseniai atsiradusi makaronų rūšis be gliuteno, tačiau pastaruoju metu susilaukė daug dėmesio sveikata besirūpinančių vartotojų. Jie labai panašūs į įprastus makaronus,tačiau turi avinžirnių skonio užuominą ir šiek tiek kramtesnę tekstūrą.

Kvinojos makaronai yra įprastų makaronų, kurie paprastai gaminami iš kvinojos, sumaišytos su kitais grūdais, pavyzdžiui, kukurūzais ir ryžiais, pakaitalas be glitimo. Jie dažnai apibūdinami kaip šiek tiek grūdėtos tekstūros ir riešutų skonio makaronai be glitimo. Pagrindinis jš ingredientas, kvinoja, yra populiarus nesmulkintas grūdas, mėgstamas dėl turtingo maistinių medžiagų kiekio, švelnaus skonio ir didelės naudos sveikatai.

Soba makaronai yra makaronų rūšis, gaminama iš grikių miltų – augalo, kuris dažniausiai auginamas dėl maistingų, grūdus primenančių sėklų. Jie turi riešutų skonį, kramtomą, grūdėtą tekstūrą ir būna įvairių formų ir dydžių.
Daugelio rūšių makaronai be gliuteno gaminami naudojant įvairių grūdų mišinį, įskaitant kukurūzus, soras, grikius, kvinoją, ryžius ir burnočius. Daugiagrūdžiai makaronai taip pat dažnai savo skoniu ir tekstūra yra artimesni tradiciniams makaronams. Paprastas pakeitimas gali padaryti visus jūsų mėgstamus receptus be glitimo.

Nors tradiciniai makaronai paprastai gaminami iš kvietinių miltų, yra daug alternatyvų be glitimo. Mūsų parduodami Al Dente makaronai be glitimo. Tai ypač švarios sudėties makaronai, kuriuose tik aukščiausios kokybės kukurūzų miltai ir vanduo. Jokių nepageidaujamų priedų. Šie makaronai išsiskiria subtiliu kukurūzų skoniu bei ryškia spalva. Tai puiki tradicinių makaronų alternatyva. Sudėtyje yra skaidulinių medžiagų. Mūsų makaronai sertifikuoti tarptautinės asociacijos AOECS, todėl galite būti tikri, kad joks glitimo pėdsakas neatsidurs jūsų lėkštėje.

Makaronų be gliuteno tipai

Rudųjų ryžių makaronai – jie yra viena populiariausių makaronų be glitimo rušių, ir ne veltuj. Dėl savo švelnaus skonio ir kramtomos tekstūros rudųjų ryžių makaronai puikiai tinka daugumos tradicinių makaronų patiekalų pakaitalui.
Shirataki makaronai gaminami iš gliukomanano – pluošto, išgaunamo iš konjac augalo šaknies. Jie yra želatinos tekstūros ir turi labai mažai skonio, arba būna visai beskoniai, tačiau gaminant įgauna kitų ingredientų skonį.

Avinžirnių makaronai gan neseniai atsiradusi makaronų rūšis be gliuteno, tačiau pastaruoju metu susilaukė daug dėmesio sveikata besirūpinančių vartotojų. Jie labai panašūs į įprastus makaronus,tačiau turi avinžirnių skonio užuominą ir šiek tiek kramtesnę tekstūrą.

Kvinojos makaronai yra įprastų makaronų, kurie paprastai gaminami iš kvinojos, sumaišytos su kitais grūdais, pavyzdžiui, kukurūzais ir ryžiais, pakaitalas be glitimo. Jie dažnai apibūdinami kaip šiek tiek grūdėtos tekstūros ir riešutų skonio makaronai be glitimo. Pagrindinis jš ingredientas, kvinoja, yra populiarus nesmulkintas grūdas, mėgstamas dėl turtingo maistinių medžiagų kiekio, švelnaus skonio ir didelės naudos sveikatai.

Soba makaronai yra makaronų rūšis, gaminama iš grikių miltų – augalo, kuris dažniausiai auginamas dėl maistingų, grūdus primenančių sėklų. Jie turi riešutų skonį, kramtomą, grūdėtą tekstūrą ir būna įvairių formų ir dydžių.
Daugelio rūšių makaronai be gliuteno gaminami naudojant įvairių grūdų mišinį, įskaitant kukurūzus, soras, grikius, kvinoją, ryžius ir burnočius. Daugiagrūdžiai makaronai taip pat dažnai savo skoniu ir tekstūra yra artimesni tradiciniams makaronams. Paprastas pakeitimas gali padaryti visus jūsų mėgstamus receptus be glitimo.

Rodomi visi rezultatai: 5

Filtruoti

Produkto tipas

Savybės

Gamintojas

Filtruoti
Pirkite už 35 eurus ar daugiau ir gaukite dovanų pakelį ekologiškų Bionaturalis spageti makaronų!
x
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top