MAKARONAI SU PIEVAGRYBIŲ PADAŽU
Receptas pagal maisto tinklaraštininkę – Rasą Milkintienę.
Minkštučiai, sotūs, tikrų bulvių virtinukai 𝐆𝐧𝐨𝐜𝐜𝐡𝐢 su grybų padažu itališko maisto gurmanams. Kaip juos pasigaminti rasite apačioje. 🤌
Receptas:
1
Jums reikės:
- 500 g AL DENTE virtinukų;
- 250 g Grybų;
- 100 g Šaldytų žirnelių;
- 80 g Poro;
- 2 skiltelių Česnako;
- 150 ml Grietinėlės;
- 100 ml Sultinio;
- Žiupsnelio pipirų.
2
Gaminame:
- Porus supjaustykite apskritimais ir pakepinkite aliejuje. Tuomet sudėkite įspaustą česnaką, pipirus, grybus ir trumpai patroškinkite.
- Suberkite žirnelius, supilkite grietinėlę, sultinį ir leiskite viskam užvirti. Viską troškinkite ant mažos ugnies apie 8 min.
- Išvirkite virtinukus pagal instrukciją ant pakelio. Išvirtus sumaišykite su padažu.
3
Patiekiame:
- Patiekalui pagardinti puikiai tinka žolelės.
SKANAUS!