MAKARONAI SU PIEVAGRYBIŲ PADAŽU

Receptas pagal maisto tinklaraštininkę – Rasą Milkintienę.

Minkštučiai, sotūs, tikrų bulvių virtinukai 𝐆𝐧𝐨𝐜𝐜𝐡𝐢 su grybų padažu itališko maisto gurmanams. 🇮🇹  Kaip juos pasigaminti rasite apačioje. 🤌

Receptas:

1

 

Jums reikės:
  • 500 g AL DENTE virtinukų;
  • 250 g Grybų;
  • 100 g Šaldytų žirnelių;
  • 80 g Poro;
  • 2 skiltelių Česnako;
  • 150 ml Grietinėlės;
  • 100 ml Sultinio;
  • Žiupsnelio pipirų.

2

Gaminame:
  1. Porus supjaustykite apskritimais ir pakepinkite aliejuje. Tuomet sudėkite įspaustą česnaką, pipirus, grybus ir trumpai patroškinkite.
  2. Suberkite žirnelius, supilkite grietinėlę, sultinį ir leiskite viskam užvirti. Viską troškinkite ant mažos ugnies apie 8 min.
  3. Išvirkite virtinukus pagal instrukciją ant pakelio. Išvirtus sumaišykite su padažu.

3

Patiekiame:
  • Patiekalui pagardinti puikiai tinka žolelės.

SKANAUS!

Receptui reikės

0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top