Cezario salotos su makaronais be glitimo

Cezario salotos su makaronais be glitimo – tai puiki tradicinių Cezario salotų alternatyva tiems, kurie ypatingai mėgsta šių salotų padažą, tačiau nori jaustis sotūs visą dieną!

Receptas:

1

Jums reikės:
  • 250g makaronų Al Dente BE GLITIMO
  • 1 pakuotės romane/iceberg salotų
  • 30g Parmezano (arba kito smulkinto, kietojo sūrio)
  • Druskos Naturalisimo ir pipirų (pagal skonį)
Skrebučiams:
  • 2 valgomųjų šaukštų ekologiško alyvuogių aliejaus Bionaturalis
  • 2 valgomųjų šaukštų ištirpinto sviesto
  • 1 valgomojo šaukšto smulkintų petražolių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio raudonėlio
  • 1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko
  • 1/4 arbatinio šaukštelio smulkintų česnakų
  • Kubeliais pjaustytos mėgstamos baltos duonos (Ciabata ir pan.)
Užpilui:
  • 350g majonezo
  • 50g Parmezano (arba kito smulkinto, kietojo sūrio)
  • 60ml citrinų sulčių
  • 2 valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinio šaukštelio Vorčesterio padažo
  • Ančiuvių (pagal skonį)
  • 2 skiltelių česnako (smulkintų)
  • Druskos Naturalisimo ir pipirų pagal skonį

2

Gaminame:
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  • Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sviestą, petražoles, raudonėlį, baziliką ir česnaką.
  • Sudėkite duonos kubelius ant kepimo skardos, užpilkite alyvuogių aliejaus miksą, švelniai sumaišykite. Įdėkite į orkaitę ir leiskite kepti iki kol kubeliai pasidarys traškūs ir gražiai apskrus. Apie 4-5 min. Kai paskrus – atidėkite šalin.
  • Visus ingredientus skirtus užpilui sumaišykite ir atidėkite.
  • Išvirkite makaronus pagal instrukcijas, pasūdytame vandenyje. Nusausinkite ir leiskite atvėsti.
  • Sudėkite romane salotas į didelį dubenį, suberkite makaronus, parmezaną, druską, pipirus. Salotas apšlakstykite paruoštu užpilu ir išmaišykite.

3

Patiekiame:

Paruoštas salotas apibarstykite skrebučiais ir ragaukite.

SKANAUS!

Receptui reikės

0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top