Kokosinė granola su šokoladu

Receptas pagal AML – Ant medinės lentelės.

Granola – ypač gardus pusryčių maistas! Gaminkite iš to ką turite virtuvėje, o skanaukite su pienu arba natūraliu jogurtu. Granolą pagaminti labai lengva, tačiau svarbu pasirinkti kokybiškas sudedamąsias dalis. Mūsų draugė Kristina- Ant medinės lentelės įkūrėja, siūlo lengvą, greitą ir sveiką granolos receptą. Išbandykite!

Receptas:

1

Jums reikės:
  • 3 stiklinių ekologiškų avižinių dribsnių Bionaturalis
  • 1/2 stiklinės pekano karijų riešutų
  • 1/2 stiklinės lazdyno riešutų
  • 1/2 stiklinės stambių kokoso drožlių
  • 1/2 stiklinės smulkių kokoso drožlių
  • 1 a.š. cinamono
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio vanilės
  • 1/4 stiklinės ekologiško kokosų aliejaus Bionaturalis
  • 1/4 stiklinės klevų sirupo | Tinka ir medus arba agavų sirupas
  • 100 g juodojo šokolado

2

Gaminame:
  • Dideliame dubenyje sumaišome avižinius dribsnius, visus riešutus, cinamoną, druską ir vanilę.
  • Jei kokosų aliejus sukietėjęs, išlydykite jį puode ar keptuvėje.
  • Prie birių produktų supilame skystą kokosų aliejų ir klevų sirupą, viską gerai išmaišome.
  • Kepame 150 laipsnių orkaitėje 30 min, kas 10 min pamaišydami.
  • Iškepusią granolą atvėsiname – vėsdama granola tampa traški.
  • Šokoladą sukapojame ir sumaišome su atvėsusia granola.

3

Patiekiame:

Atvėsusią granolą maišome su jogurtu, užpilame pienu ar gardiname ja savo košę. Likusią granolą galima suberti į stiklinį indą ir laikyti tamsioje vietoje iki dviejų savaičių.

SKANAUS!

0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top