MALTOS JAUTIENOS IR GNOCCHI APKEPAS POMIDORŲ IR RIKOTOS PADAŽE

Receptas pagal AML – Ant medinės lentelės.

Itin papprastai paruošiami GNOCCHI pagal mūsų draugės Kristinos – ant medinės lentelės įkūrėjos receptą. Kristina dalinasi: „Skonis patinka visiems nuo mažiausio iki didžiausio, o gamyba užtrunka vos 10 minučių, tada dar 15 minučių orkaitėje  ir vakarienė garuoja.” Išbandykite!

Receptas:

1

Jums reikės:
  • 400 g maltos jautienos
  • Aliejaus kepimui
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 a.š. maltos paprikos
  • 1/2 a.š. džiovinto raudonėlio
  • Druskos, pipirų
  • 1 skardinės (400 g) smulkintų konservuotų pomidorų savo sultyse
  • 3 v.š. rikotos
  • 500 g Al Dente Gnocchi
  • 100 g mocarelos
  • 30 g parmezano ar kietojo sūrio
  • Šviežių žolelių | Patiekimui

2

Gaminame:
  1. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame maltą jautieną ir iškepame.
  2. Įtarkuojame česnaką, beriame maltos paprikos, raudonėlio, druskos, pipirų. Maišydami pakepiname dar minutę.
  3. Supilame pomidorus, dedame rikotą, viską išmaišome. Paragaujame ir jei trūksta, pridedame druskos ir pipirų.
  4. Pasūdytame verdančiame vandenyje 2 minutes verdame Gnocchi.
  5. Išvirusius Gnocchi dedame į keptuvę su mėsos padažu, išmaišome.
  6. Išdėliojame plėšytos mocarelos gabalėlius, pabarstome tarkuotu parmezanu arba kietuoju sūriu.
  7. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

3

Patiekiame:

 

Patiekiant galima pabarstyti smulkintomis šviežiomis žolelėmis: baziliku, raudonėliu ar petražolėmis.

SKANAUS!

Receptui reikės

0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
    Scroll to Top