ŠOKOLADINIS MASKARPONĖS DESERTAS SU EKOLOGIŠKA KAKAVA 🍮🍫
Net neabejojame, kad šis šokoladinis maskarponės desertas su ekologiška kakava ir tirpia kava patiks kiekvienam smaližiui ir taps puikiu sveikesnio deserto pasirinkimu jūsų švenčių stalui! 😊🧁
Receptas:
1
Jums reikės:
- 1 a. š. ekologiškos NATURELA kakavos be cukraus
- 1 a. š. ekologiškos NATURELA tirpios kavos
- 180 g maskarponės
- Pagal skonį agavų sirupo
- 200 ml pieno
- 15 g želatinos
2
Gaminame:
- Želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite 20 min., kad išbrinktų. Po to garų vonelėje pašildykite išbrinkusią želatiną, kol ištirps ir taps skysta iki vientisos masės. Į dar šiltą želatiną įdėkite tirpios kavos ir išmaišykite.
- Sumaišykite maskarponę, saldiklį, kakavą ir supilkite pieną su želatina, viską gerai išmaišykite rankine šluotele ir supilkite į formeles.
- Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, kol visiškai sustings.
SKANAUS! 💚