ŠOKOLADINIS MASKARPONĖS DESERTAS SU EKOLOGIŠKA KAKAVA 🍮🍫

Net neabejojame, kad šis šokoladinis maskarponės desertas su ekologiška kakava ir tirpia kava patiks kiekvienam smaližiui ir taps puikiu sveikesnio deserto pasirinkimu jūsų švenčių stalui! 😊🧁

Receptas:

1

 

Jums reikės:
  • 1 a. š. ekologiškos NATURELA kakavos be cukraus
  • 1 a. š. ekologiškos NATURELA tirpios kavos
  • 180 g maskarponės
  • Pagal skonį agavų sirupo
  • 200 ml pieno
  • 15 g želatinos

2

Gaminame:
  1. Želatiną užpilkite šaltu pienu ir palikite 20 min., kad išbrinktų. Po to garų vonelėje pašildykite išbrinkusią želatiną, kol ištirps ir taps skysta iki vientisos masės. Į dar šiltą želatiną įdėkite tirpios kavos ir išmaišykite.
  2. Sumaišykite maskarponę, saldiklį, kakavą ir supilkite pieną su želatina, viską gerai išmaišykite rankine šluotele ir supilkite į formeles.
  3. Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, kol visiškai sustings.

SKANAUS! 💚

Receptui reikės

Pirkite už 35 eurus ar daugiau ir gaukite dovanų pakelį ekologiškų Bionaturalis spageti makaronų!
x
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę