ŽALIŲJŲ CITRINŲ TORTAS SU AVOKADAIS, ŠPINATAIS, EKOLOGIŠKA KAKAVA IR KOKOSŲ ALIEJUMI 🥥 🥑
Ieškote idėjų kaip nustebinti savo artimuosius sveiku ir skaniu desertu? Tuomet jums šis tortas jums tikrai patiks! 🙌💚
Receptas:
1
Kremui reikės:
- 150 g ekologiško BIONATURALIS kokosų aliejaus
- Žiupsnelio NATURALISIMO druskos
- 300 g anakardžio riešutų (išmirkytų vandenyje per naktį)
- 1 vnt. avokado
- 100 g špinatų
- 150 g medaus
- 10 g vanilės ekstrakto
- 100 ml laimo sulčių
- 1 vnt. laimo nutarkuotos žievelės
2
Pagrindui reikės:
- 16 g NATURELA ekologiškos kakavos
- ¼ a. š. NATURALISIMO druskos
- 100 g Graikinių riešutų
- 60 g Datulių (be kauliukų)
- 10 g Kokoso drožlių
- 5 ml Vandens
3
Gaminame:
- Anakardžių riešutus užmerkite vandenyje visai nakčiai.
- Kitą dieną į maisto smulkintuvą sudėkite graikinius riešutus, datules, kokoso drožles, kakavos miltelius, druską ir viską susmulkinkite iki vientisos masės (ji turi būti lipni). Po to įpilkite vandens ir dar šiek tiek pamalkite.
- Į atsegamos torto formos apačią įklokite kepimo popierių, suberkite sublenderiuotą masę ir gerai prispauskite prie dugno.
- Tuomet į maisto smulkintuvą sudėkite iš anksto išmirkytus anakardžius ir sumalkite. Vėliau sudėkite avokadą, laimo sultis, laimo žievelę, medų, vanilės ekstraktą, ištirpintą kokosų aliejų, druską, špinatus ir viską sublenderiuokite iki vientisos masės.
- Gautą masę supilkite ant pagrindo, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite per naktį.
SKANAUS! 💚