NEKEPTAS KOKOSINIS VARŠKĖS TORTAS SU EKOLOGIŠKU KOKOSŲ PIENU 🥥 🍒
Šį tortą pasigaminsite itin lengvai, tad nedvejokite ir išbandykite! 🙌💚

Receptas:
1
Jums reikės:
- 400 ml ekologiško BIONATURALIS kokosų pieno
- 360 g varškės
- 70 g kokosų drožlių
- 70 g grietinėlės skonio želės
- 1 saujos šaldytų uogų
- 1 pakelio skaidrios želės
2
Gaminame:
- Iš anksto pasiruoškite želę: naudokite perpus mažiau vandens, nei nurodyta ant pakelio. Kai sustings, supjaustykite nedideliais gabaliukais.
- Į nedidelį puodą supilkite 300 ml kokosų pieno ir pastatykite ant viryklės kaisti. Neužvirkite! Po to sudėkite grietinėlės skonio želės miltelius ir maišydami ištirpinkite.
- Likusį 100 ml kokosų pieną supilkite į varškę ir sumaišykite su blenderiu. Į masę sudėkite kokoso drožles ir išmaišykite. Tuomet supilkite kiek atvėsusią kokosų piene tirpintą grietinėlės želę ir viską gerai išmaišykite.
- Į atsegamos torto formos apačią įklokite kepimo popierių ir sudėkite masę. Ant viršaus išdėliokite uogas, želės gabaliukus ir statykite tortą į šaldytuvą stingti mažiausiai 5 val., o geriausiai per naktį.
SKANAUS! 💚