NEKEPTAS KOKOSINIS VARŠKĖS TORTAS SU EKOLOGIŠKU KOKOSŲ PIENU 🥥 🍒

Šį tortą pasigaminsite itin lengvai, tad nedvejokite ir išbandykite! 🙌💚

Receptas:

1

 

Jums reikės:
  • 400 ml ekologiško BIONATURALIS kokosų pieno
  • 360 g varškės
  • 70 g kokosų drožlių
  • 70 g grietinėlės skonio želės
  • 1 saujos šaldytų uogų
  • 1 pakelio skaidrios želės

2

Gaminame:
  1. Iš anksto pasiruoškite želę: naudokite perpus mažiau vandens, nei nurodyta ant pakelio. Kai sustings, supjaustykite nedideliais gabaliukais.
  2. Į nedidelį puodą supilkite 300 ml kokosų pieno ir pastatykite ant viryklės kaisti. Neužvirkite! Po to sudėkite grietinėlės skonio želės miltelius ir maišydami ištirpinkite.
  3. Likusį 100 ml kokosų pieną supilkite į varškę ir sumaišykite su blenderiu. Į masę sudėkite kokoso drožles ir išmaišykite. Tuomet supilkite kiek atvėsusią kokosų piene tirpintą grietinėlės želę ir viską gerai išmaišykite.
  4. Į atsegamos torto formos apačią įklokite kepimo popierių ir sudėkite masę. Ant viršaus išdėliokite uogas, želės gabaliukus ir statykite tortą į šaldytuvą stingti mažiausiai 5 val., o geriausiai per naktį.

SKANAUS! 💚

Receptui reikės

Pirkite už 35 eurus ar daugiau ir gaukite dovanų pakelį ekologiškų Bionaturalis spageti makaronų!
x
0
    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę