MAKARONAI SU PIEVAGRYBIŲ PADAŽU

MAKARONAI SU PIEVAGRYBIŲ PADAŽU

Receptas pagal maisto tinklaraštininkę – Sandrą Gribauskaitę.

Dar paauglystės laikais su drauge gamindavomės šį skanėstą. Tai po ilgų metų vėl pasigaminau kažką labai panašaus. Pievagrybių mylėtojams labai patiks!

Receptas:

1

 

Jums reikės:
  • 200 g AL DENTE spagečių
  • 1 svogūno
  • 200 ml BIONATURALIO kokosų pieno
  • 500 ml sultinio
  • 400 g pievagrybių
  • BIONATURALIO Ghee sviesto kepimui
  • 1 v. š. NATURALISIMO kukurūzų miltų
  • mėgstamų prieskonių
  • žolelių

2

Gaminame:
  1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite jį keptuvėje ant Ghee sviesto kelias minutes. Pievagrybius taip pat supjaustykite ir apkepkite keptuvėje kartu su svogūnu.
  2. Į keptuvę pilkite sultinį bei kokoso pieną, paskaninkite mėgstamais prieskoniais ir dar kelias minutes viską kartu patroškinkite.
  3. Kukurūzų miltus sumaišykite su šiek tiek vandens iki vientisos masės ir įmaišykite į keptuvę, kad padažas sutirštėtų.
  4. Makaronus pasiruoškite pagal instrukcijas ant pakuotės. Jiems išvirus, pagardinkite pievagrybiais.

3

Patiekiame:
  • Patiekalui pagardinti puikiai tinka žolelės.

SKANAUS!

Receptui reikės

    Krepšelis
    Krepšelyje produktų nėraGrįžti į parduotuvę
      Calculate Shipping
        Scroll to Top