MAKARONAI SU PIEVAGRYBIŲ PADAŽU
Receptas pagal maisto tinklaraštininkę – Sandrą Gribauskaitę.
Dar paauglystės laikais su drauge gamindavomės šį skanėstą. Tai po ilgų metų vėl pasigaminau kažką labai panašaus. Pievagrybių mylėtojams labai patiks!
Receptas:
1
Jums reikės:
- 200 g AL DENTE spagečių
- 1 svogūno
- 200 ml BIONATURALIO kokosų pieno
- 500 ml sultinio
- 400 g pievagrybių
- BIONATURALIO Ghee sviesto kepimui
- 1 v. š. NATURALISIMO kukurūzų miltų
- mėgstamų prieskonių
- žolelių
2
Gaminame:
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite jį keptuvėje ant Ghee sviesto kelias minutes. Pievagrybius taip pat supjaustykite ir apkepkite keptuvėje kartu su svogūnu.
- Į keptuvę pilkite sultinį bei kokoso pieną, paskaninkite mėgstamais prieskoniais ir dar kelias minutes viską kartu patroškinkite.
- Kukurūzų miltus sumaišykite su šiek tiek vandens iki vientisos masės ir įmaišykite į keptuvę, kad padažas sutirštėtų.
- Makaronus pasiruoškite pagal instrukcijas ant pakuotės. Jiems išvirus, pagardinkite pievagrybiais.
3
Patiekiame:
- Patiekalui pagardinti puikiai tinka žolelės.
SKANAUS!